Foto's

Over Antalya

Hotel Royal Wings ligt direct aan een privéstrand. Voor uw gemakt rijdt er ook een hotelbus naar het strand. Hier vindt u volop watersportmogelijkheden. Zelfs voor kinderen is er een surfcursus. En neem hier vooral ook eens een kijkje in de kleurrijke onderwaterwereld. Deze is werkelijk schitterend. Het nieuwe centrum van Lara ligt op 1,4 kilometer. Deze nieuwe populaire vakantiebestemming ligt aan één van de allermooiste stranden van heel Turkije. Kinderen zullen zich aan dit strand ook geweldig vermaken. Er is een speeltuin en een kinderkermis en vlakbij ligt een waterpretpark.

The Golden Mile

Deze badplaats wordt ook wel “The Golden Mile”genoemd vanwege de enorme luxe resorts die hier liggen. Een aantal hiervan is gebouwd met een thema. Zo is er bijvoorbeeld een hotel precies zoals het Kremlin. In Lara vindt u diverse winkels. Het centrum van Belek kunt u uitstekend bereiken met de dolmus. Hier is de omgeving een paradijs voor rustzoekers en wandelliefhebbers. U vindt hier schitterende inheemse flora en fauna en prachtige watervallen. Ook staat dit gebied bekend om haar golfbanen.

Het bruisende Antalya

Wie meer leven in de brouwerij wil, gaat naar Antalya. Hotel Royal Wings ligt op 15 km van het centrum van Antalya. U kunt hier eenvoudig heen met de Turkse bus die af en aan rijdt. Deze populaire badplaats heeft naast diverse stranden ook een mooi historisch centrum met pleinen en moskeeën. De shopliefhebber zal hier ook zeker genieten. Er is een lange winkelstraat met talloze winkeltjes die tot zeer laat in de avond open blijven. Het vliegveld ligt op 17 kilometer van Royal Wings Lara.

Vergelijk Royal Wings Lara bij 7 aanbieders Bekijk prijs