Beoordelingen van Royal Wings Lara


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Melanie ● Juli 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten8
Sport & Entertainment7
8.5

Hotel Royal wings is een echte top hotel! Zijn met het gezin geweest en hebben een zeer leuke tijd doorgebracht. De kinderen vonden de aquapark helemaal geweldig. Eten was lekker en de kamers waren ook zeer goed ingericht. Over een jaar of twee zou ik er weer mijn vakantie willen doorbrengen.


Beoordeling door Claudia ● Juli 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten7
Sport & Entertainment8
8.5

Super hotel, jammer dat voor verse sinasappelsap 2 euro betaald moest worden. Een tip voor mensen met kleine kinderen, neem waterschoentje of crocks mee, want onze zoontje van 2 is bij het zwembad onderuit gegaan en had een blauw oog.


Beoordeling door Een zeer tevreden hotelgast ● September 2010

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8.7

Onze ervaringen met dit hotel zijn top, ik ben zelf volledig rolstoel gebonden en voor mij biedt dit hotel alles wat ik me maar kan wensen. De mensen zijn enorm lief, de service is perfect en het eten is prima, de rolstoelkamer is prima aangepast. Wij zijn hier nu 2 keer geweest en 28 september gaan wij voor 2 weken.


Beoordeling door Taly ● Mei 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

1 Woord geweldig...Man/vrouw 2 jonge kinderen 1 van 7 en 11 maanden oud. Voor iedereen wat wils. Gelukkig zijn we allemaal niet hetzelfde, we hebben genoten. We waren juli 2010 in de zomervakantie naar The Titanic geweest, dat was ook wel leuk, maar voor ons toch volgend jaar meivakantie maar weer Royal Wings.


Beoordeling door Jessica ● Maart 2011

Hotel8
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment7
7.8

Als je dit hotel een zeper (??) vind dan gaat het niet helemaal goed met je hoor. Dit hotel is van alle gemakken voorzien. Ik denk dat mensen die over dit hotel zeuren en daarnaast ook even reclame maken voor een ander hotel waarschijnlijk werkzaam zijn bij dat andere hotel. Ik zou zeggen trap er niet in haha! Check wel even wanneer je gaat want in het voorseizoen kan je nog niet van alle faciliteiten gebruik maken maar daarom betaal je in die periode ook wat minder. Net wat je wilt...


Beoordeling door Beckers ● Mei 2011

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

Geweldig toen we in het hotel aankwamen riepen ze gelijk iemand die nederlands sprak en ons te woord stond kamers waren netjes eten was lekker was echt een groot buffet denk dat er wel voor iedereen er wat bij was wat je luste het personeel was vriendelijk ze rende zich de benen uit hun lijf je werd er echt goed bedient het was er van alle gemakken voorzien overal kon je eten en drinken buiten bij het zwembad aan zee voor de rest is het een geweldig verblijf geweest ga hier zeker terug

het enige wat ik miste niet iedere avond was er wat te doen wel iedere avond een show was maar 2xkeer in de week live muziek vind dat ze sàvonds wat meer konden organezeren


Beoordeling door robbie ● Oktober 2009

Hotel7
Kamer6
Service8
Omgeving5
Eten8
Sport & Entertainment7
6.8

Prima hotel, mooi schoon en netjes. Luxe, veel voorzieningen.

Twee minpunten: de ligging, directe omgeving is niks aan. Andere punt zijn de bedden, die zijn keihard.


Beoordeling door Wouter S ● Augustus 2011

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment8
8.8

TOP HOTEL; Goede Service Opgeruimt en nettjes Schoon Eten super goed en veel keus ALL-IN ULTRA supergoed elk uur van de dag kan je drinken en eten voor nop Personeel doet goed zijn werk Weinig RUSSEN IK HEB het TOP gehad


Beoordeling door Rini ● Oktober 2011

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

Ondanks een paar dagen wat minder weer een super hotel. Eten was heerlijk en alles tot in de puntjes verzorgt door bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Mensen die hier nog klagen zullen waarschijnlijk altijd wel iets weten . Al verschillende resorts bezocht maar deze is zeker een keer voor herhaling vatbaar.


Beoordeling door Mariëtte Spithoven ● Mei 2012

Hotel8
Kamer7
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment5
7.5

Inderdaad een geweldig maar geen 10 waard! Eten, kamers, eten en drinken helemaal top! Daarnaast niet te vergeten de hamam en kapper (betaalbaar en goed)

Vraag me alleen af waarom er een heel gammel slecht stretchbed geplaatst wordt op een tweepersoonskamer als je boekt voor een driepersoonskamer. Maar wat een waardeloos animatieteam (overdag weinig zichtbaar en shows stelde echt niets voor)
Vergelijk Royal Wings Lara bij 7 aanbieders Bekijk prijs